Over Daguitstap Mechelen.

Welkom bij Davidsfonds Bassevelde

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

  1. 21 jun t/m 21 sep

    Zomerzoektocht 2024

    De allerleukste zoektocht van Vlaanderen.
Toon alle activiteiten
06 apr

Daguitstap Mechelen.

Kunstuur  en prikkelpakket.

zaterdag 6 april 2024 om 08:30 uur

We nodigen jullie graag uit voor een boeiende daguitstap naar de prachtige stad Mechelen op zaterdag 6 april. Deze dag belooft een unieke mix te worden van kunst, cultuur en culinaire hoogstandjes.

Voormiddag:

We starten onze dag met een bezoek aan Het Kunstuur, een buitengewone tentoonstelling die jullie meeneemt op een reis doorheen de Belgische kunstgeschiedenis. Duik in de fascinerende wereld van meesterwerken zoals je die nog nooit eerder hebt ervaren.

Middag:

Na het verkennen van de kunstschatten van Mechelen, verwelkomen we jullie voor een heerlijk middagmaal met dranken in Grand Café Lamot. Geniet van een smaakvolle maaltijd te midden van de historische charme van deze bijzondere locatie.

Namiddag:

Onze culinaire ontdekkingstocht gaat verder met een Bier- en Chocoladewandeling. Laat je verleiden door de verrukkelijke combinatie van Belgisch bier en ambachtelijke chocolade terwijl we door de sfeervolle straten van Mechelen dwalen.

Praktische informatie:

Datum: zaterdag 6 april

Vertrek: Carpoolen. Vertrek in Bassevelde om 8.30 uur.

Kosten: Deelname aan de activiteiten wordt gedekt door het inschrijvingsgeld van € 96 per persoon. Middagmaal en dranken inbegrepen.

Gelieve jullie aanwezigheid te bevestigen vóór 30 maart door te antwoorden op deze uitnodiging. Jullie inschrijving is definitief door storten van € 96 op rekening BE48 8900 8413 7427 van Davidsfonds Bassevelde met vermelding “Mechelen”.

Met steun van de gemeentelijke cultuurraad en de gemeente Assenede.

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 96,00
Standaard € 96,00
Labels: Kunst & CultuurBeeldende kunst1 sessieActiviteitLokaalBezoek met gidsCultuurregio Gent