Over Circumstances - EXIT

Activiteiten

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed? Zoek op deze pagina naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze activiteiten!

Activiteiten in de kijker

26 mrt

Circumstances - EXIT

Theatervoorstelling

in Kapel van Convent

zondag 26 maart 2023 om 13:30 uur

In een grote, indrukwekkende installatie met een draaiende muur en zwevende deuren bewegen vier individuen in en door de ruimte. Ze drijven elkaar aan, lopen, botsen, klimmen, dragen, balanceren en transformeren. Ze komen toe en vertrekken, ontmoeten en verlaten, verschijnen en verdwijnen. Wat met het spanningsveld tussen het individu en de groep? In hun zoektocht naar onafhankelijkheid hebben ze elkaar meer dan ooit nodig. Een flirt met risico …

Choreograaf Piet Van Dycke, één van de meest beloftevolle makers op dit moment, nodigt voor deze voorstelling vier circusartiesten uit, elk gespecialiseerd in een andere discipline (bascule, straps, trapeze en acrodans). ‘EXIT’ is een spannende en impressionante circusvoorstelling waar beweging, partner-acrobatie en balansbord samenvloeien.

Voor jong (vanaf 8 jaar) én oud!

Prijzen

Info:df-bass.be

Labels: Theater & dansActiviteittoneel